Susanne Gløersen

Bærekraftsleder i SEB Green Tech VC

Susanne Gløersen

Bærekraftsleder i SEB Green Tech VC

Biography

Susanne Gløersen er bærekraftsansvarlig i SEB Green Tech VC. Hun har lang erfaring fra bærekraft og finanssektoren, etter å ha jobbet med dette i elleve år.

Tidligere arbeidserfaring inkluderer ansvarlig for klimafinansiering i SEB Norge, bærekraftsstrateg i Formuesforvaltning, Nordeas nordiske team for bærekraftige investeringer, hennes eget konsulentselskap SustanableInsight og Carnegie. Susanne har også vært med å stifte Norsif (Norsk forening for bærekraftige og ansvarlige investeringer). Hun har en stor lidenskap for venture og behovet for å skalere bærekraftige teknologiske løsninger for å akselerere det grønne skiftet, og for tiden sitter hun i styret for ClimatePoint som vurderer teknologiers klimaeffekt, det bærekraftige e-mobilitetsselskapet HAYK og ClevAir som leverer løsninger for å forbedre energieffektiviteten i eiendom.  Hun er også en mentor for Katapult-akseleratorene, Antler og Climate-KIC og jurymedlem i Nordic Clean Tech Open.

Susanne har en Master i økonomi og bedriftsøkonomi fra Norges Handelshøyskole (NHH) hvor hun fokuserte på bærekraft, studier fra Monterey School of International Studies i USA og en bachelor i økonomi og bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen BI.

All session by Susanne Gløersen

Fra Twitter